SKINGAIN - en ny og naturlig måte å motvirke hudens aldringsprosess

  • Strammer opp huden
  • Reduserer rynker, fine linjer og strekkermer
  • Styrker negler
  • Styrker håret og stimulerer vekst
  • Godt for leddene

HVORFOR BRUKE SKINGAIN?

Vakker hud har til alle tider vært et symbol på ungdom, liv og kraft. Med alderen mister huden sin naturlige elastisitet og fuktighet. Resultatet er fine linjer, rynker og furer.

Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet og kan utgjøre rundt 30 % av kroppens totale proteinvekt, og så mye som 75 % av hudens protein. Allerede ved 25 års alder avtar kroppens evne til å danne kollagen. Nedbrytning av kollagen ved aldring fører til rynker.

Bindevevet i huden inneholder større mengder hyaluronsyre. Dette fungerer som smøremiddel og gir huden form, volum og øker evnen til å holde på fuktighet. Mengden hyaluronsyre i huden avtar også med alderen. Dette reduserer hudens evne til å holde på vann, og medfører volumtap i huden med påfølgende rynkedannelse og andre aldringstegn.

SKINGAIN tilfører kollagen 1, kollagen 2 og hyaluronsyre til huden!

DOKUMENTERT EFFEKT!

SKINGAIN ble testet på 48 kvinner i alderen 30 til 75 år over 12 uker. Gjennomsnittlig fikk deltakerne 45,6 % økt kollageninnhold i huden, og hele 9 av 10 hadde målbar effekt. Etter 4 uker var hudens elastisitet i gjennomsnittet bedret med 23 %.

Studien gjennomført i samarbeid med lege Roald Strand.

Les mer på www.skingain.no

Praktiser forbyggende helse med regelmessig bruk av effektive kosttilskudd!

Prøv Skingain i 30 dager til halv nå pris, kun kr 189,-
Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending. Denne dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 379. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Neste pakke kommer om ca 4 uker.

Akseptert tilbud om videre forsendelser hver 12.uke med 20% rabatt.
Du betaler kun kr 303,- pr eske.
Totalpris inkl porto er kr 948,50

Videre forsendelser med Skingain inneholder 3 esker = 3 mnds bruk
 

FIKK MINDRE RYNKER!

- Jeg har uten tvil fått mindre fremtredende rynker i pannen og under øynene, stråler Hanne Virik (38). – I tillegg er sprengte blodkar og rødlig hud så godt som borte. Helt fantastisk! Hanne fikk en skikkelig a-ha opplevelse da hun fikk se bilder av seg selv før og etter. – Blikket mitt er blitt åpnere og jeg merker også at huden er mindre tørr og har fått en ny glød..

 

HUDEN HAR FÅTT ET LØFT!

- Alle sier jeg ser yngre ut og spør hva jeg har gjort, forteller Heidi Haavelmoen (44). –Jeg merket effekten først på negler og hår. Neglene sluttet å brekke og håret vokste utrolig fort. Etter noen uker merket jeg også effekt på huden. Plutselig var den ikke så fet lenger, og porene ble merkbart mindre. Jeg har også hatt problemer med sprengte blodkar, men nå har de så godt som forsvunnet!

 

GODT FOR BÅDE HUD OG LEDD!

Dr Roald Strand ved Kilden Helse i Oslo var faglig rådgiver under studien som er gjennomført på Skingain. Han er ikke i tvil om at det er gunstige effekter å hente på tilførelse av kollagen. – Ved å hente ut kollagen fra brusken på fisk og kombinere det med kollagen fra skinnet på ku har man skapt et naturprodukt som faktisk er godt for hele kroppen. Det virker gunstig på hud, hår og negler og motvirker benskjørhet og stopper eller reduserer smerktefull bruskslitasje i leddene.

 

Rabatt og tilbud: Helsekost produkter - Kosttilskudd - Urter - Kosmetikk

Returner til toppen av siden