Beste kosttilskudd for kvinner?

Born:Again More Woman - Feminin, slank, sterk og glad

Er kroppen i hormonell ubalanse?

For kvinner er balansen mellom kroppens ulike hormoner kanskje enda mer i fokus enn hos menn. Blant annet fordi mange kvinner opplever store endringene under overgangsalderen. Det endokrine systemet, hormonsystemet, spiller en avgjørende rolle for en normal kroppslig og mental funksjon. Hormoner styrer i stor grad vekten vår og hormonbalansen påvirker oss på en rekke relaterte områder:
  • Gråter lettere 1
  • Tiltaksløs 1`4
  • Nedsatt sexfunksjon 1`2`3
  • Nedsatt immunforsvar 7
  • Nedstemt 1
  • Mentalt trøtt 1`4
  • Søtsug 5
  • Ødem 6
  • Dårlig kvalitet på hår, hud og negler 8

Kosttilskuddet More Woman bygger på en velbalansert sammensetning av flere næringsstoffer som bidrar til en hormonell balanse1`2`4

FEMININ, SLANK, STERK og GLAD

Når kroppen og hormonene er i balanse fungerer du optimalt og du føler deg feminin, slank, sterk og glad, som igjen bidrar til en bedre livskvalitet. More Woman kan derfor være en aldri så liten ungdomskilde som også kan benyttes sammen med Tavita Barbasco Plus hos dem som er over 40 år.

Karin fikk energien tilbake!

For ett år siden leste Karin Velten Bekkevold (52) en artikkel om det da nye kosttilskuddet «More Woman» for hormonbalansen. Artikkelen traff henne midt i panna, slik hun selv uttrykker det. - Jeg gjenkjente meg selv i alt jeg leste, og var rask til å kjøpe en boks More Woman i helsekostbutikken, forklarer syvbarnsmoren fra Løten.

Foto: Privat

 

DET VAR IKKE LURT Å SLUTTE
- Etter en tid merket jeg at det skjedde noe positivt i kroppen min. Jeg følte meg bedre og begynte å få energien tilbake. Men hva ville skje hvis jeg sluttet? Det viste seg å være svært dumt. Jeg ble satt tilbake til utgangspunktet igjen, og begynte selvfølgelig på ny frisk. Dette overbeviste meg om at More Woman inneholder virkestoffer jeg virkelig trengte. Jeg hadde prøvd alt, og var lykkelig over endelig å ha funnet noe som fungerte for meg. Derfor inngikk jeg abonnementsavtale på produktet så jeg sikret meg at jeg aldri gikk tom.

LEVDE PÅ RESERVETANKEN
Karin fikk etter hvert energien tilbake, og det innvendige kaoset hun tidligere opplevde begynte å forsvinne. - Vi kvinner er vant til å bite tennene sammen gjennom svangerskap, oppfølging av barn, husholdning og matlaging. Så kommer barnebarna, gjerne parallelt med at våre egne foreldre blir gamle og trenger oss. Så kommer overgangsplagene. Det er ikke så rart at vi plutselig går ned for telling. Selv levde jeg på reservetanken altfor lenge, og tappet kroppen fullstendig for krefter. Kroppen manglet sannsynligvis det meste, sier Karin.

GJENOPPRETTET BALANSEN
-«More Woman» har gjort underverk for meg. Jeg har på en måte fått livet mitt tilbake. Den innvendige balansen jeg trengte for å kunne stå oppreist i møte med hverdagenes krav er gjenvunnet, og jeg har fått tilbake konsentrasjon, oversikt. Det innvendige stresset og kaoset jeg slet med er redusert til et minimum. I tillegg sover jeg godt igjen og våkner uthvilt. Det er lenge siden sist!

-Jeg har på en måte vært i kjelleren i flere år, og lett etter veien ut. Nå har jeg endelig funnet trappetrinnene opp fra mørket, sier Karin Velten Bekkevold fornøyd.

Kosttilskuddet More Woman inneholder:

1. FLØYELSBØNNE (Juckbohne) MUIRA PUAMA og VITAMIN B6 bidrar til å regulere hormonaktiviteten, reduserer trøtthet og utmattelse. Vitamin B6 bidrar til en normal psykologisk funksjon.

2. FLØYELSBØNNE (Juckbohne) OG MUIRA PUAMA fremmer seksuell funksjon.

3. SINK OG FLØYELSBØNNE (Juckbohne) bidrar til å opprettholde normale verdier av testosteron i blodet.

4. VITAMIN B5 bidrar til normal syntese og omsetning av steroidhormoner, Vitamin D og visse neurotransmittorer, samt redusere trøtthet og utmattelse.

5. KROM bidrar til en normal forbrenning av fett, karbohydrater og protein samt at det opprettholder normalt blodsukkernivå.

6. BRENNESLE bidrar til at urinveiene fungerer normalt.

7. SINK bidrar til at immunforsvarets normale funksjon opprettholdes.

8. SINK bidrar til å opprettholde hud, hår og negler.

SVART PEPPER (Bioperin) - bidrar til økt opptak av næringstoffer i urten.

More Man og More Woman er identiske, hvordan kan de virke ulikt på kvinner og menn?

Kvinner og menn er ikke så forskjellige rent fysiologisk. Vi har blant annet de samme hormonene, men i forskjellige mengder. Vi har også de samme kontroll- og styringsmekanismer og signalstoffer i hjernen som bestemmer produksjonen og omsetningen av hormoner (hypofyse og hypotalamus). Men sluttresultatet blir likevel forskjellige fordi vi har forskjellige effektororganer / hormonproduserende kjertler (eggstokker / testikler).

Også mange andre kroppsfunksjoner i forhold til regulering av hormoner er like, og ved å aktivere og stimulere alle disse prosessene får kvinnen en mer kvinnelig balanse og mannen får en mer maskulin balanse forårsaket av de samme virkestoffene. Dette er litt av den samme effekten vi ser av det anerkjente kosttilskuddet Barbasco Plus, som i 1997 markerte starten på Immitec. Tavita Barbasco Plus er kanskje Nordens mest medieomtalte produkt og satte for alvor fokus på DHEA hormonet i Norge. I likhet med More Man og More Woman passer kosttilskuddet for begge kjønn og kan bidra til en bedre hormonbalanse, men da relatert til aldring og Barbasco passer derfor best for de over 40 år.

Ellers er både kvinner og menn utsatt for hormonhermere vi i dag får i oss i et stadig økende omfang. Disse hormonforstyrrende kjemikaliene finnes i alt fra mat emballasjer til kosmetikk, sprøytemidler og i mange av kassalappene du er i kontakt med hver eneste dag (bisfenol A (BPA), et "verstingstoff" som også finnes i enkelte matemballasjer). Likt for de hormonforstyrrende miljøgiftene er at de hos kvinner og menn kan oppfattes som østrogen. "Østrogendominans" har dermed oppstått som et uttrykk for en uønsket tilstand hos begge kjønn der det oppstår en ubalanse i hormonnivåene i kroppen, ofte på grunn av xenoøstrogener (stoffer med en østrogenlignende virkning). More Man og More Woman inneholder ingredienser som skal hjelpe kroppen å selv regulere hormonbalansen på en bedre måte i møte med de moderne utfordringene kvinner og menn står ovenfor.

Praktiser forbyggende helse med regelmessig bruk av effektive kosttilskudd!

Prøv More Woman i 4 uker til halv pris, kun kr 184,-
Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending. Denne dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 369. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Pakke nr 2 kommer om 4 uker.

Akseptert tilbud om videre forsendelser hver 12.uke med 20% rabatt.
Du betaler kun kr 295,- pr boks.
Totalpris inkl porto er kr 924,50

Videre forsendelser med More Woman inneholder 3 bokser = 12 ukers bruk

FORNØYDE KUNDER

Aud (56 år), Narvik
" Jeg er veldig fornøyd og merket raskt bedring. Har vært dårlig i mange år med ulike plager og etter jeg begynte å bruke More Woman har disse plagene blitt betraktelig redusert. Endelig kan jeg leve igjen! "

Charlotte (41 år), Alta
" Jeg har merket at kroppen har stabilisert seg. Trodde tidligere at det var vitaminmangel. Men nå har jeg både mer energi og bedre humør - og jeg har ikke lenger humørsvingninger. "

Åshild (65 år), Nannestad
" Jeg har merket at forbrenningen har økt. Særlig har jeg merket at magefettet er redusert og jeg er slankere rundt magen. Jeg er også mindre nedstemt. "

MORE WOMAN INNHOLD OG BRUK

Ingredienser:
Ta 2 kapsler daglig, helst ca 20 minutter før måltid, fordelt på morgen og kveld. Begge kapsler kan tas samtidig dersom du lett glemmer å ta kapsel nummer to. Fortsett med dette til boksen er tom, og ta så pause i 3 dager før du fortsetter med neste boks osv…

Bruk:
Juckbohne (mucuna pruriens), neslerot (urtica dioica), muira puama (ptychopetalum olacoides), marietistel (silibum marianum), pepper (bioperine), vitamin B5, vitamin B6, sink, krom.

NB! Bør brukes over tid for best effekt!

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost eller sunn livsstil. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn.

Innhold: 50 kapsler (4 ukers bruk)

Per kapsel:
URTEBLANDING
Mucuna Pruriens: 325 mg
Neslerot: 225 mg
Muira Puama: 125 mg
Marietistel: 3,3 mg
Bioperin: 3,3 mg

VITAMINER OG MINERALER
Vitamin B5: 2,5 mg
Vitamin B6: 1,4 mg
Sink: 8,3 mg
Krom: 41,7 mcg

GODKJENTE HELSEPÅSTANDER

Helsekostproduktet More Woman inneholder ingredienser som har mengder av forskning bak seg, og denne forskningen er nøye gjennomgått av EFSA’s (EUs Matvaresikkerhets-organ) vitenskapelige komite. I dette arbeidet har de kommet fram til, og konkludert med, at ingrediensene har fysiologiske effekter på en rekke områder i kroppen. Dette har resultert i godkjente helsepåstander fra EFSA kom kan brukes i markedsføring av kosttilskudd og som vi også viser til.

I urtemedisin er ideen å spise hele urten, og at det er det totale innholdet i urten som bidrar til de fysiologiske effektene. Urter inneholder normalt flere hundre forskjellig substanser, og selv om det kan være lavt innhold av enkeltsubstanser som ikke nødvendigvis har en effekt alene, har totalinnholdet i hele urten ofte mange forskjellige substanser som sammen gir synergistisk effekt som igjen bidrar til de fysiologiske effektene. Dette representerer en vesentlig forskjellen i tankegangen mellom urtemedisin og kosttilskudd, og tradisjonell medisin som normalt fokuserer på enkeltsubstanser.

Selv vi enda ikke har vitenskapelig dokumentasjon på alle de spesifikke virkningsmekanismene fra de ulike substansene i urter, betyr ikke det at de ikke virker. Det betyr bare at vi ikke vet hvordan, fordi vi av ulike grunner ikke har forsket nok eller på riktige områder enda. Derfor baseres valg av urter og andre ingredienser seg på en kombinasjon av forskning, studier, empiri og tradisjonelt bruk gjennom tidene. I tillegg har urtene vi benytter EFSA godkjente helsepåstander som kan brukes i markedsføring slik vi har valgt å gjøre.

 

Rabatt og tilbud: Helsekost produkter - Kosttilskudd - Urter - Kosmetikk

Returner til toppen av siden