ImmiNexin gir rask virkning på

  • Leddbrusk
  • Benbygning
  • Immunforsvar
  • Hud

Bli kvitt leddplager!

ImmiNexin inneholder kollagen, som betyr at det tilfører leddbrusken naturlig kollagen. ImmiNexin inneholder også vitamin-C som bidrar til økt opptak av kollagen, og Wellmune WGP Betaglukaner, som aktiverer ditt medfødte immunforsvar.

Hvorfor bruke ImmiNexin?

Det finnes omtrent 143 gode grunner til at du bør bruke ImmiNexin – nemlig leddene i kroppen din. Leddenes funksjon avhenger helt av at brusken som finnes mellom hvert ledd fungerer som den skal. Den virker blant annet som en støtdemper, og hjelper også til med å gjøre dine bevegelser smidige og myke.

For at brusken skal fungere som normalt er den avhengig av kollagen. Dette er en helt sentral byggesten i brusken mellom leddene (ca 70 %). Med ImmiNexin kollagen tilføres leddbrusken naturlig kollagen. ImmiNexin inneholder også vitamin-C som bidrar til økt opptak av kollagen.

Neste generasjons leddprodukt

ImmiNexin er neste generasjons leddprodukt som overtar for glucosamin og kondroitin. ImmiNexin hjelper deg raskt og effektivt. Produktet inneholder de best dokumenterte ingredienser for både ledd/skjelett og immunforsvar.

Et godt immunforsvar er viktig for optimal helse

For å ivareta optimal helse vet man i dag at et godt immunforsvar er helt avgjørende. Derfor har vi også tilsatt full døgndose Wellmune® betaglukan.

Wellmune® betaglukan aktiverer ditt medfødte immunforsvar og hjelper derfor kroppen din til å holde seg frisk. Virkningen er dokumenter i mange publiserte studier. Andre betaglukaner på markedet kan ikke sammenlignes med Wellmune®.

Kosttilskudd basert på ny viten og kunnskap

Immiserien er basert på ny vitenskap. Produktenen inneholder en sammensetning av nye og effektfulle ingredienser. Alle produktene i serien inneholder Wellume WGP Betaglukaner. Betagklukaner er kjent for å aktivere det medfødte immunforsvaret.

Produktene i Immiserien ambefales av både leger, terapeuter og i faghandelen. De er omtalt i media både på grunn av vitenskapelig dokumentert innhold og effekt, samt de gode brukerhistoriene.

 

Hva er kollagen?

Kollagen er et protein i bindevevet til pattedyr. Kollagen har høy elastisitet og er den viktigste bestanddelen i brusk, ledd og ben. Det er et langstrakt fiberdannende protein, til forskjell fra proteiner som danner kuleform.

Bunter av kollagen kalles kollagenfibere og er en viktig del av den ekstracellulære strukturen mellom cellene som støtter kroppens vev og brusk.

Praktiser forbyggende helse med regelmessig bruk av effektive kosttilskudd!

Prøv ImmiNexin i 30 dager til halv pris, nå kun kr 199,-
Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending. Denne dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 399. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Neste pakke kommer om ca 4 uker.

Akseptert tilbud om videre forsendelser hver 12.uke med 20% rabatt.
Du betaler kun kr 319,- pr boks.
Totalpris inkl porto er kr 996,50

Videre forsendelser med ImmiNexin inneholder 3 esker = 12 ukers bruk

OVERSKUDD TIL Å LEVE MER!

– Jeg har i mange år vært plaget av økende, gjennomtrengende og invalidiserende smerter i hofter og korsrygg, forteller Lena Davidsson (65). – Jeg fryktet at jeg måtte leve med dette resten av livet, men heldigvis har jeg funnet et løsning som gjør at jeg kan leve livet med glede!

Lena Davidsson har fått konstatert en uttalt slitasjegikt i begge hofter og korsryggen.
- Uansett om jeg sto, gikk eller lå, var det aldri fred å få for smertene, forteller Lena. - Jeg søkte på nettet etter noe som kunne lindre mine smerter og plager, og kom da over et produkt som heter ImmiNexin. Det virket spennende, så jeg bestemte meg for å prøve det. Jeg har nå brukt ImmiNexin i 5 måneder og har resultatene har vært over all forventning. Les mer..

SMERTENE I KNÆRNE ER NESTEN BORTE

Truls Tunmo (50) har et hektisk og krevende yrke. Han har i flere år trent fitness, og er svært veltrent og i god form. I tillegg er han aktivt frilufts- menneske, han elsker å kjøre alpint, og går lange turer i skog og mark med hunden sin. Likevel plages han av smerter, særlig i knær og vektbærende ledd.

”Et langt liv med idrett har ikke bare gitt helsemessig gevinst, det har også ført til slitasjeskader i blant annet knær. Etter at jeg begynte med ImmiNexin for noen måneder siden, er smertene i knærne blitt mindre.
Les mer...

FORBEDRER IMMUNFORSVARET

- Immunforvaret ditt er kroppens naturlige forsvarssystem, som patruljerer og beskytter kroppen 24 timer i døgnen, hver dag hele livet. Det beskytter mot en invasjon av bakterier, virus, parasitter og sopp og når det er nødvendig bekjemper det infeksjoner.

Dr. Paul Clayton forteller videre at Immunforsvaret er designet til å effektivt beskytte kroppen mot viruser. Dersom du tar et betaglukan-tilskudd slik som ImmiNexin, vil det aktivere immunforsvaret hele året.

 

Rabatt og tilbud: Helsekost produkter - Kosttilskudd - Urter - Kosmetikk

Returner til toppen av siden