ImmiNexin gir rask virkning på

  • Leddbrusk
  • Benbygning
  • Immunforsvar
  • Hud

Bli kvitt leddplager!

ImmiNexin inneholder kollagen, som betyr at det tilfører leddbrusken naturlig kollagen. ImmiNexin inneholder også vitamin-C som bidrar til økt opptak av kollagen, og Wellmune WGP Betaglukaner, som aktiverer ditt medfødte immunforsvar.

Hvorfor bruke ImmiNexin?

Det finnes omtrent 143 gode grunner til at du bør bruke ImmiNexin – nemlig leddene i kroppen din. Leddenes funksjon avhenger helt av at brusken som finnes mellom hvert ledd fungerer som den skal. Den virker blant annet som en støtdemper, og hjelper også til med å gjøre dine bevegelser smidige og myke.

For at brusken skal fungere som normalt er den avhengig av kollagen. Dette er en helt sentral byggesten i brusken mellom leddene (ca 70 %). Med ImmiNexin kollagen tilføres leddbrusken naturlig kollagen. ImmiNexin inneholder også vitamin-C som bidrar til økt opptak av kollagen.

Neste generasjons leddprodukt

ImmiNexin er neste generasjons leddprodukt som overtar for glucosamin og kondroitin. ImmiNexin hjelper deg raskt og effektivt. Produktet inneholder de best dokumenterte ingredienser for både ledd/skjelett og immunforsvar.

Et godt immunforsvar er viktig for optimal helse

For å ivareta optimal helse vet man i dag at et godt immunforsvar er helt avgjørende. Derfor har vi også tilsatt full døgndose Wellmune® betaglukan.

Wellmune® betaglukan aktiverer ditt medfødte immunforsvar og hjelper derfor kroppen din til å holde seg frisk. Virkningen er dokumenter i mange publiserte studier. Andre betaglukaner på markedet kan ikke sammenlignes med Wellmune®.

Kosttilskudd basert på ny viten og kunnskap

Immiserien er basert på ny vitenskap. Produktenen inneholder en sammensetning av nye og effektfulle ingredienser. Alle produktene i serien inneholder Wellume WGP Betaglukaner. Betagklukaner er kjent for å aktivere det medfødte immunforsvaret.

Produktene i Immiserien ambefales av både leger, terapeuter og i faghandelen. De er omtalt i media både på grunn av vitenskapelig dokumentert innhold og effekt, samt de gode brukerhistoriene.

 

Hva er kollagen?

Kollagen er et protein i bindevevet til pattedyr. Kollagen har høy elastisitet og er den viktigste bestanddelen i brusk, ledd og ben. Det er et langstrakt fiberdannende protein, til forskjell fra proteiner som danner kuleform.

Bunter av kollagen kalles kollagenfibere og er en viktig del av den ekstracellulære strukturen mellom cellene som støtter kroppens vev og brusk.

Praktiser forbyggende helse med regelmessig bruk av effektive kosttilskudd!

Prøv ImmiMarine i 30 dager til halv pris, kun kr 149,-
Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending. Denne dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 311. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Neste pakke kommer om ca 4 uker.

Akseptert tilbud om videre forsendelser hver 3.mnd med 20% rabatt.
Du betaler kun kr 239,- pr eske.
Totalpris inkl porto er kr 756,50

Videre forsendelser med ImmiMarine inneholder 3 bokser = 3 mnds bruk.

Forbedrer immunforsvaret

- Immunforvaret ditt er kroppens naturlige forsvarssystem, som patruljerer og beskytter kroppen 24 timer i døgnen, hver dag hele livet. Det beskytter mot en invasjon av bakterier, virus, parasitter og sopp og når det er nødvendig bekjemper det infeksjoner. Dr. Paul Clayton forteller videre at Immunforsvaret er designet til å effektivt beskytte kroppen mot viruser. Dersom du tar ImmiMarine daglig vil det aktivere immunforsvaret hele året.

Kosttilskudd basert på ny viten og kunnskap

Immiserien er basert på ny vitenskap. Produktenen inneholder en sammensetning av nye og effektfulle ingredienser. Alle produktene i serien inneholder Wellume® WGP Betaglukaner. Wellume® er kjent for å aktivere det medfødte immunforsvaret.Produktene i Immiserien ambefales av både leger, terapeuter og i faghandelen. De er omtalt i media både på grunn av vitenskapelig dokumentert innhold og effekt, samt de gode brukerhistoriene

Hva er omega fettsyrer

Fettsyrer er organiske syrer, som består av lange hydrokarbonkjeder med en karboksylgruppe i enden. Omega 3 er godt for hjertets helse, vårt immunforsvar, cellemembraenes kvalitet samt nervenes og hjernens funksjon og oppbygging. Omega 6 er godt for huden, slimhinnene og celleoverflatene. Omega-9 eller oljesyre er en enumettet fettsyre. Denne fettsyren er ikke essensiell, siden kroppen klarer å lage denne selv. Omega 9 sies å beskytte mot hjerte-kar sykdom, senke kolestrolnivået og styrke immunforsvaret.

 

Rabatt og tilbud: Helsekost produkter - Kosttilskudd - Urter - Kosmetikk

Returner til toppen av siden