ImmiFlex aktiverer immunforsvaret

  • Full effekt innen 3 - 5 dager

  • Kun 1 kapsel om dagen

  • Klinisk dokumentert

Hvorfor bruke ImmiFlex?

ImmiFlex er det best dokumenterte betaglukan-produktet på markedet, med patenterte Wellmune betaglukaner fra celleveggen i bakegjær. ImmiFlex inneholder Wellmune som er beskyttet av mer enn 40 patenter, og hvor mer enn 1,5 milliarder kroner er blitt investert i utvikling, forskning og kliniske studier for å kartlegge hvordan produktet virker. Wellmune betaglukaner er også godkjent som Novel Food av EU/EFSA som eneste 1,3/1,6 betaglukan i 2011.

ImmiFlex inneholder Wellmune Betaglukaner og Vitamin D3, som begge er kjent for å gi sterkere immunforsvar og forbedre immunfunksjoner uten at den overstimuleres. Utgangspunktet for effekten til betaglukanene i ImmiFlex er faktisk flere millioner år gammelt. Immunsystemet som har utviklet seg over millioner av år fra dyr til mennesket har siden tidenes morgen utviklet en egen evne til å bekjempe angrep fra gjær, og det er denne mekanismen som aktiveres av Wellmune i ImmiFlex. Både dyr og mennesker har alltid fått i seg betaglukaner gjennom gjærangrep, bakterier, sopp, mugg og annet som har vært tilstede i maten vår, og som vi i dag ser på som uhygienisk. Og det er nettopp hygiene og moderne matbehandling som over de siste 150 årene har fjernet de viktige betaglukanene fra kosten.

Betaglukanene i ImmiFlex aktiverer viktige immunceller som neutrofile granulosytter / hvite blodlegemer og lurer dem til å tro at kroppen angripes av gjær. Kliniske studier viser at betaglukan fra gjær blant annet øker aktiviteten hos immuncellene, øker produksjonen av immunceller i det medfødte immunforsvaret, hjelper immuncellene til å navigere hurtigere frem til åstedet for en infeksjon, forbedrer immuncellenes evne til å uskadeliggjøre bakterier og virus og setter immunforsvaret bedre i stand til å gjenkjenne selv og ikke-selv.

Betaglukan sin evne til å hjelpe immunsystemet til å gjenkjenne kroppens egne celler, uønskede celler og fremmede inntrengere er også årsaken til at betaglukaner fra gjær benyttes i immunterapi ved kreft, kan gi bedre sårheling og kan være gunstig ved astma og allergier, som for eksempel pollenallergi i følge klinisk studie gjort på ragweed allergi.

 

HANNE KROGH ANBEFALER IMMIFLEX FOR ALLE SOM ØNSKER Å HOLDE SEG FRISK OG VITAL

 

 

DOKUMENTERT EFFEKT!

ImmiFlex er det kosttilskuddet som inneholder den best dokumenterte ingrediensen for et sterkere immunforsvar. Wellmune Beta Glucan er en patentert og naturlig immunstimulator som har vært gjenstand for en lang rekke forskningsrapporter. Flere pilotstudier og prekliniske studier er utført og viser blant annet potensiell effekt ved kreft, forsterket effekt sammen med antibiotika, reduksjon av "åpent vindu" effekten hos atleter under intens trening og reduksjon i postoperative infeksjoner ved sykehusinnleggelse. I tillegg er 9 kliniske dobbeltblind studier publisert og alle viser en effekt på kroppens forsvarsevne som samsvarer med både pilotstudier og kunders tilbakemelding på opplevde helsefordeler ved et sterkere immunsystem.

Tre av disse forskningsrapportene er blant annet publisert i The Journal of Applied Research, Journal of Sport Science and Medicine og vitenskapsbladet Nature. Biothera som utviklet Wellmune har også høstet anerkjennelse og mottatt utmerkelser for sin forskning på betaglukaner og sin dedikasjon til å dokumentere betaglukan sin virkningsmekanisme. Wellmune betaglukaner ble også i 2011 vitenskapelig vurdert av EU / EFSA og ble som eneste beta 1,3/1,6 glukan godkjent som Novel Food. Dette er med andre ord et trygt kosttilskudd for immunforsvaret og en friskere hverdag. Kosttilskuddet anbefales til daglig bruk som en ekstra helseforsikring i form av forebyggende helse mot immunrelaterte plager og for å motvirke de negative effektene fra stress, enten det er i forbindelse med trening og fysisk aktivitet, eller stress i hverdagen.

AKTIVERER IMMUNFORSVARET

"- Immunforsvaret ditt er kroppens naturlige forsvarssystem, som patruljerer og beskytter kroppen 24 timer i døgnet, hver dag hele livet. Det beskytter mot en invasjon av bakterier, virus, parasitter og sopp og når det er nødvendig bekjemper det infeksjoner." Dr. Paul Clayton forteller videre at Immunforsvaret er designet til å effektivt beskytte kroppen mot viruser. Dersom du tar ImmiFlex, vil det aktivere immunforsvaret og gi bedre beskyttelse hele året.

 

HVORFOR TRENGER IMMUNFORSVARET BETAGLUKAN?

 

 

KOSTTILSKUDD FOR IMMUNFORSVARET MED DOKUMENTERT EFFEKT

Kosttilskuddene for immunforsvaret i Immiserien er basert på ny vitenskap om betaglukaner sin evne til å binde seg til og aktivisere kroppens immunceller. Alle naturproduktene inneholder derfor betaglukanet Wellmune og anbefales for daglig bruk. Dette er viktig for et optimalt førstelinjeforsvar som er ansvarlig for å stoppe all patogener og forhindre infeksjon og at sykdom bryter ut. Immuncellen byttes i tillegg ut kontinuerlig og noen av de viktigste har et livsforløp på kun 3 - 5 dager, vi trenger derfor daglig påfyll med betaglukaner.

Kosttilskuddene i Immiserien anbefales av både leger, terapeuter og i faghandelen. En rekke artikler er også publisert i media på grunn av vitenskapelig dokumentert innhold og effekt, og som et resultat av alle de gode kundeerfaringene. Det foreligger ingen egen ImmiFlex test foruten en studie som ble gjort på unge fotballspillere i Milan. Studien viste lovende resultat med tanke på oppmøte til trening, men ble delvis brutt på grunn av været, og dermed ikke godt nok gjennomført til å bli publisert.

 

DOKUMENTERT VIRKNINGSMEKANISME VISER HVORDAN BETAGLUKANER GIR DEG ET STERKERE IMMUNFORSVAR

 

Prøv også ImmiFlex Kids og se hva Dr Bill Sears, USAs mest kjente barnelege, sier om betaglukanene i barnetilskuddet

Les mer om ImmiFlex Kids til barn her! Prøv i 30 dager til kun kr 49,-

Mer om ImmiFlex

Lær mer om ImmiFlex og betaglukaner, finn brukertips og les om hvordan Wellmune også styrker effekten av antibiotika på HealthierEurope.info

 

Praktiser forbyggende helse med regelmessig bruk av effektive kosttilskudd!

Prøv ImmiFlex® for immunforsvaret i 30 dager til halv pris, nå kun kr 99,-
Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending. Denne dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 199. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Neste pakke kommer etter ca 4 uker.

Akseptert tilbud om videre forsendelser hver 3.mnd med 20% rabatt.
Du betaler kun kr 239,- pr 30 dager.
Totalpris inkl porto er kr 516,50

Videre forsendelser med ImiFlex inneholder 1 eske = 90 dagers bruk

HANNE KROGH SIN IMMIFLEX ERFARING

- For noen år siden var det heldigvis en lege som anbefalte meg ImmiFlex. Nå tar jeg en kapsel hver dag. Den holder meg frisk. I tillegg får jeg masse energi, kanskje litt for mye synes noen, legger Hanne til med et smil om munnen.

Som svært aktiv artist er Hanne spesielt utsatt for smitte. Og en periode hanglet hun en del, men avlyste likevel aldri en konsert. Hensynet til publikum får henne alltid på scenen.

- Jeg slutter ikke å klemme på folk. Jeg vil leve mens jeg gjør det, og nærkon- takt med publikum er det jeg lever av. Derfor har jeg ingen tid til å være syk, forteller Hanne.

- Etter at jeg begynte å ta ImmiFlex har min verden forandret seg. Nå holder jeg meg frisk, og har i tillegg fått tilbake energien. Nå forteller jeg om ImmiFlex til alle jeg er glad i, avslutter Hanne Krogh.

SLAPP UNNA FORKJØLESE OG OMGANGSYKE

Tobarnsmoren Linda Myrvold Strande (37) og hennes familie var, som de fleste småbarnsfamilier, mye plaget med omgangssyke og forkjølelser..

- Vi begynte med ImmiFlex en måned før jul i fjor, og ingen omgangssyke eller andre bakteriesykdommer kom. Rundt februar var det ny runde i barnehagen med omgangssyke, men den passerte oss uten at vi ble rammet. Påsken kom og vi fortsatte selvfølgelig med ImmiFlex. Mens nye runder med sykdom herjet i barnehagen, så styrte vi nok en gang klar.

- Jeg begynte å tenke at dette virker jo - det må være ImmiFlex som faktisk fungerer! Jeg har derfor anbefalt dette videre til mine venninner som også er småbarnsforeldre og som stadig er syke. Les mer...

IMMIFLEX BRUKERTIPS - OGSÅ TIL KJÆLEDYR

En ImmiFlex kapsel per dag er nok i de fleste tilfeller (klinikker kan anbefale opptil 4 per dag for enkelte pasienter) og dekker 100 kg kroppsvekt. Det betyr at en voksen på 70 kg kan åpne kapselen og dele med barn (betaglukan virker også på hund og katt) på tilsammen under 30 kg.

ImmiFlex Kids dekker opp til 40 kg kroppsvekt og kan til mindre barn åpnes og fordeles over flere dager uten at effekten forringes så lenge det gis minst 2,5 mg per kg kroppsvekt. Ved sykdom kan doseringen trygt opptil 4 dobbles, strø pulveret over mat eller drikke.

Bruk av ImmiFlex Kids og Wellmune betaglukaner skader ikke den naturlige utviklingen av immunforsvaret hos barn og kan også gis til de aller minste i mat eller drikke. Barna opparbeider antistoffer mot virus og bakterier på normalt vis, men blir kanskje mindre syke med betaglukaner.

Med et førstelinjeforsvar aktivisert av Wellmune betaglukaner produseres antistoffer hurtigere, flere immunceller produseres, fremmede inntrengere blir hurtigere identifisert som patogener og evnen til å tilintetgjøre virus, sopp og bakterier forsterkes uten at immunresponsen overstimuleres.

Wellmune anbefales for daglig bruk fordi neutrofiler og makrofager (essensielle immunceller i kroppens medfødte immunforsvar) har svært kort levetid. Den beste strategien vi har for forbyggende helse og for å holde familien frisk er et robust førstelinjeforsvar. Det gir oss optimal beskyttelse året rundt. Betaglukaner er som du får høre fra Dr Paul Clayton i videoen til venstre også hva immunforsvaret gjennom hele vår historie vært i kontakt med, helt til de forsvant fra kostholdet på grunn av moderne hygiene.

MINDRE SYKEFRAVÆR

-Jeg har brukt ImmiFlex en stund og er veldig fornøyd. Elisabeth har lenge vært plaget med luftveisinfeksjoner og sår hals.

-Etter at jeg fikk anbefalt ImmiFlex av min naturterapeut har plagene vært helt borte.Jeg gikk tom for ImmiFlex i seks uker, og da ble jeg syk. Jeg har derfor valgt å abonnere på ImmiFlex så jeg ikke skal gå tom igjen.

Elisabeth har også anbefalt en av sine ansatte å bruke ImmiFlex, og sykefraværet hennes har gått ned.

VAR AVHENGING AV NESESPRAY

Den profilerte håndballspilleren Johnny Jensen var helt avhengig av nesespray i over 6 år. Hvis han ikke sprayet nesen, ble han tett, fikk bihulebetennelse, og måtte bruke antibiotika. Etter et par måneder med det immunaktiverende produktet ImmiFlex® Beta Glukan er problemet helt borte!

- Det er en fantastisk lettelse å være kvitt dette problemet. Det morsomme er at jeg egentlig begynte med ImmiFlex® som en sikkerhet for ikke å bli syk, slik at jeg kunne yte maksimalt for laget mitt. Derfor ble jeg veldig positivt overrasket over at nesetettheten forsvant også, sier Johnny. Les mer...

BETAGLUKANER FRA SOPP FOR IMMUNPLAGER

Betaglukaner består av glukose polysakkarider, en form for fiber. Betaglukaner finnes i celleveggen i gjær, i ulike sopper, mugg, planter som bygg og havre, samt enkelte alger. Det er i alle fall de mest vanlige matkildene. De ulike betaglukan kildene gir oss polysakkarider med ulik oppbygning og dermed også ulike egenskaper og evne til å påvirke biologiske prosesser i kroppen.

Betaglukaner fra bygg og havre for eksempel er godt kjent for å virke regulerende på tarmen, virke kolesterolsenkende (ved inntak av 3 gram per dag) og virke stabiliserende på blodsukkeret. Betaglukaner alger og spesielt gjær og sopp derimot er kjent for å modulere immunforsvaret. Polysakkaridene fra gjær skiller seg helt klart ut og er de beste for et sterkere immunforsvar, men kan det være en fordel å kombinere dem med for eksempel soppekstrakt?

Ja, det tror vi. Sopparter som Shiitake, Reishi og Chaga sopp (også kjent som kreftkjuke) er veldig rike på betaglukaner, som er av en annen oppbygning og kan gi en mer bredspektret effekt sammen med ImmiFlex.

I tillegg er betaglukanene i ImmiFlex renset og har dermed ikke med seg noen av de andre gunstige næringsstoffene vi finner i gjær. Fordelen med dette er naturlig nok økt opptak og bedre effekt på immunsystemet, men samtidig mistes mange av de andre nyttestoffene i gjær som også har en positiv effekt. En løsning på dette er å ta næringsgjær (nutritional yeast) sammen med ImmiFlex. I tillegg er trolig Chaga, Reishi og Shiitake sopp gode tilskudd for enkelte som har spesifikke immunplager. Soppartene anbefales for eksempel ved ulike former for kreft, ikke bare på grunn av innholdet av betaglukaner, men også for de mange unike bioaktive stoffene som finnes i sopp.

For næringsgjær (nutritional yeast), Shiitake, Chaga og Reishi sopp anbefaler vi www.AltShop.info, en norsk nettbutikk som leverer naturprodukter og økologiske varer til Norge, Sverige og Danmark.

 

Rabatt og tilbud: Helsekost produkter - Kosttilskudd - Urter - Kosmetikk

Returner til toppen av siden