AKTIVERER IMMUNFORSVARET FOR BEDRE IMMUNHELSE

  • Full effekt innen 3 - 5 dager

  • Kun 1 kapsel om dagen, kan strøs på mat

  • Trygt og klinisk dokumentert

  • Optimal dosering for barn

ImmiFlex Kids er tilpasset barn opp til 40 kg med nødvendig mengde Wellmune betaglukaner for aktivisering av immunforsvaret i følge en rekke kliniske studier. Kosttilskuddet består av 100 mg Wellmune og full dosering (10 mikrogram) vitamin D3, som også er viktig for et velfungerende immunforsvar.

Er det trygt å gi ImmiFlex Kids til dine barn hver dag og hva med bivirkninger?

ImmiFlex tilskuddene i ImmiSerien har de best dokumenterte betaglukanproduktene på markedet, med patentert Wellmune Beta Glucan utvunnet fra celleveggen i bakegjær. Wellmune er beskyttet av mer enn 40 patenter og over 2,5 milliarder kroner har blitt investert i utvikling, forskning og kliniske studier for å kartlegge hvordan betaglukanene virker helt ned på cellenivå. Toksisitet studier viser at Wellmune er fri for alvorlige bivirkninger og passer for hele familien. I utlandet er Wellmune også tilsatt i babymat og morsmelkerstatning og studier viser at dette er både trygt og bidrar til bedre immunhelse.

ImmiFlex Kids representerer en ny måte å aktivere immunforsvaret på, men utgangspunktet går faktisk langt tilbake i tid. Immunforsvaret vårt har arvet evnen til å bekjempe angrep fra gjær, og det er denne mekanismen som aktiveres av de unike betaglukanene i Immitec sitt immuntilskudd for barn.

Wellmune i ImmiFlex Kids "lurer" nøytrofile granulocytter, viktige immunceller også kjent som hvite blodlegemer, til å oppfatte alle fiendtlige inntrengere i kroppen som angrep fra gjær. De Wellmune-aktiverte og nå mer effektive nøytrofilene ivaretar barnas helse og energi ved å raskere identifisere fremmede inntrengere.

Når betaglukan binder seg til immuncellene gir det et sterkere immunforsvar som også kan gjenkjenne patogener som er nye for kroppen. Med en forbedre immunrespons kan mikrobene hurtigere uskadeliggjøres uten at immunforsvaret overstimuleres. ImmiFlex Kids er derfor trygt i bruk og anbefales også ved allergier som pollen og støvallergi, mange småbarnsforeldre sier å ha god erfaringer med nettopp dette. En studie på ragweed allergi viser også reduksjon i allergisymptomer og en økning i selvrapportert livskvalitet.

DOKUMENTERT EFFEKT!

ImmiFlex Kids er et kosttilskudd utviklet for å styrke barns immunforsvar. Produktet inneholder vitamin D3 sammen med hovedingrediensen Wellmune Beta Glucan, en patentert og naturlig immunaktivator. Wellmune betaglukaner fra Biothera har vært gjenstand for en lang rekke forskningsstudier med usedvanlig positive og samsvarende resultater. To av forskningsrapportene er publisert i The Journal of Applied Research og Journal of Sport Science and Medicine. Biothera sin forskning på betaglukaner har også brakt dem på forsiden av den anerkjente tidsskriften Nature, en av de viktigste for publisering av fagfellevurderte studier.

 

BARNELEGE DR BILL SEARS ANBEFALER WELLMUNE FOR IMMUNFORSVARET

 

 

HVORFOR TRENGER IMMUNFORSVARET BETAGLUKAN?

 

 

Praktiser forbyggende helse med regelmessig bruk av effektive kosttilskudd!

Prøv ImmiFlex Kids for barnas immunforsvar
i 30 dager til halv pris, nå kun kr 49,-
Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending. Denne dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 99. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Neste pakke kommer etter ca 4 uker.

Akseptert tilbud om videre forsendelser hver 12.uke med 20% rabatt.
Du betaler kun kr 79,- pr eske
Totalpris inkl porto er kr 276,50

Videre forsendelser med ImmiFlex Kids inneholder 3 esker = 12 ukers bruk

HOLDER BARNA FRISKE MED IMMIFLEX KIDS

Familien og de 2 barna til Jannicke Thomesen (38), var ofte plaget av sykdom, men med ImmiFlex Kids fikk barna det bedre.

"Før fikk hele familien "alt" som gikk. Nå er de nesten aldri syke. Forandringen kom da de la om kostholdet og begynte med ImmiFlex."

"Hverdagen er tøff når kroppen ikke er i balanse. Hos oss ble det kaos både innvendig og utvendig. Til slutt var jeg så lei av at en av oss var syke, at jeg fant ut jeg måtte foreta meg noe for å bedre sitasjonen. Heldigvis finnes det ganske mye man kan gjøre selv for å styrke immunforsvaret."

SLAPP UNNA FORKJØLESE OG OMGANGSYKE

Tobarnsmoren Linda Myrvold Strande (37) og hennes familie var, som de fleste småbarnsfamilier, mye plaget med omgangssyke og forkjølelser.

"Vi begynte med ImmiFlex en måned før jul i fjor, og ingen omgangssyke eller andre bakteriesykdommer kom. Rundt februar var det ny runde i barnehagen med omgangssyke, men den passerte oss uten at vi ble rammet. Påsken kom og vi fortsatte selvfølgelig med ImmiFlex. Mens nye runder med sykdom herjet i barnehagen, så styrte vi nok en gang klar."

"Jeg begynte å tenke at dette virker jo - det må være ImmiFlex som faktisk fungerer! Jeg har derfor anbefalt dette videre til mine venninner som også er småbarnsforeldre og som stadig er syke." Les mer...

KOSTTILSKUDD BASERT PÅ NY KUNNSKAP

ImmiSerien er basert på ny vitenskap om vårt immunsystem. Helsekostproduktenen inneholder en unik sammensetning av nye og effektfulle ingredienser. Alle tilskuddene i ImmiSerien inneholder Wellmune betaglukaner og de fleste i tillegg også vitamin D3. Wellume er nå godt kjent for å aktivere førstelinjeforsvaret, det medfødte immunforsvaret.

Produktene i ImmiSerien anbefales av både leger, terapeuter og i faghandelen. De er omtalt i media både på grunn av vitenskapelig dokumentert innhold og effekt, samt de gode brukerhistoriene. Anerkjente personer som artisten Hanne Krogh og håndballspilleren Johnny Jensen anbefaler også ImmiFlex og deler sine positive erfaringer. Et godt og robust immunforsvar er spesielt viktig for toppidrettsutøvere og Malmö FF har brukt ImmiFlex i mange år nå og sier seg veldig fornøyde med resultatene de har sett.

AKTIVERER IMMUNFORSVARET

- Immunforvaret ditt er kroppens naturlige forsvarssystem, som patruljerer og beskytter kroppen 24 timer i døgnen, hver dag hele livet. Det beskytter mot en invasjon av bakterier, virus, parasitter og sopp og når det er nødvendig bekjemper det infeksjoner, sier Dr Paul Clayton.

Dr Clayton forteller videre at immunforsvaret er designet til å effektivt beskytte kroppen mot viruser. Dersom du gir dine barn ImmiFlex Kids hver dag vil kosttilskuddet fra Immitec aktivere immunforsvaret og gi barna bedre beskyttelse året rundt.

 

Rabatt og tilbud: Helsekost produkter - Kosttilskudd - Urter - Kosmetikk

Returner til toppen av siden