DEN OPTIMALE UNGDOMSKILDEN!

Colostrum inneholder optimale mengder av beskyttende, reparerende og fornyende stoffene som igangsetter livsviktige prosesser hos alle som trenger det uavhengig av alder og er bra for blant annet:

  • Vitalitet, livskraft og utholdenhet
  • Plager i muskler og ledd
  • Immunforsvaret
  • Intoleranser og allergier
  • Fordøyelse
  • Regulering av kjønnshormoner
  • Muskler og styrke
  • Økt følelse av velvære
  • Fettforbrenning - vektkontroll
  • Hud

HVA ER COLOSTRUM

Colostrum er råmelk

Kalvedans er en del av norsk husmannskost som mer eller mindre er gått i glemmeboken. Den viktigste ingrediensen i kalvedans er råmelk eller colostrum. Colostrum er den første melkeaktige utskillelsen som blir produsert i pattedyrs melkekjertel før den begynner å produsere melk. All utskillelse som skjer etter denne første utskillelsen omtales som mellom-melk. Allerede ved 2. melking er 80% av colostrumen borte.

Designet av naturen for å sikre overlevelse

Colostrum er altså ikke melk, men en kompleks sammensetning av beskyttende, stimulerende og reparerende substanser, designet av naturen for å sikre overlevelse. Kalven fødes med lav immunstatus, og de får optimal beskyttelse ved å drikke colostrum fra mor. Kalvene opparbeider seg på den måten immunforsvar mot infeksjoner gjennom colostrum, som er svært rik på viktige immunstoffer og stimulerer også utviklingen av kalvens eget immunforsvar.

HVEM BØR BRUKE COLOSTRUM?

Personer med mage og tarmlidelser

Mage/tarmlidelser og fordøyelsesproblemer er den største folkesykdommen her til lands. Stadig flere behandles for grunnsykdommer og dette fører ofte til sekundærproblemer oftest i magen/tarm som følge av medikamentbruk.

Personer med matintoleranser og irritabel tarm

Mateintoleranser og irritabel tarm gir daglige plager med smerter, redusert energi, plagsom luftansamling, generelt ubehag, konsentrasjonsproblemer og diarè. Colostrum inneholder en rekke vekstfaktorer som reparerer og helbreder tarmcellene. Kun colostrum fra den første melkingen 0-6 timer etter fødselen inneholder en naturlig perfekt balanse av immunologiske og regulerende, biologisk aktive proteiner. Colostrum er et naturlig immun- og fordøyelsesfremmende kosttilskudd slik naturen selv har regulert den første føden for nytt liv. Men husk, ikke all colostrum har den samme kvaliteten.

Personer med svekket immunforsvar

De som føler at de har et svekket immun-forsvar, nedsatt allmenntil-stand, manglende energi og overskudd samt hudproblemer, vil kunne ha særlig nytte av hoppemelk. De som sliter med fordøyelsen, kan også ha nytte av hoppe-melk. Fordøyelsen normaliseres, og opptaket av næringsstoffer bedres.

Praktiser forbyggende helse med regelmessig bruk av effektive kosttilskudd!

Prøv Colostrum tabletter i 30 dager til halv pris, nå kun kr 199,-.

(NB! Pulver er dessverre ikke tilgjengelig.)
Abonnementet er uten binding og kan sies opp fortløpende med siste frist 10 dager før neste sending. Denne dato finner du på din faktura. Veiledende pris er kr 399. Porto og eksp kr 39,50 tilkommer hver sending. Pakke nr 2 kommer etter ca 4 uker.

Akseptert tilbud om videre forsendelser hver 14.uke med 20% rabatt.
Du betaler kun kr 319,- pr boks.
Totalpris inkl porto er kr 677,50

Videre forsendelser med Colostrum inneholder 2 bokser = 14 ukers bruk
 

15 ÅR MED MAGETRØBBEL OVER!

Trebarnsmoren Cathrine Holmen har slitt med irritabel tarm i 15 år. - I perioder lot jeg være å spise for å slippe toalettbesøk. Så ukontrollert var magen min sier Cathrine. Cathrine har vært inn og ut av sykehus utallige ganger i håp om å få hjelp, men hver gang med samme resultat. Dette var noe hun måtte lære å leve med.

Via en jobb ved en helseklinikk i Tønsberg fikk hun nyss om råmelkproduktet Colostrum. - Jeg begynte å suge på råmelktablettene i oktober. Julaften spiste jeg bådee ribbe og riskrem - uten å kaldsvette og måtte løpe på do! Og sånn har jeg det fortsatt. I dag kan jeg spise hva jeg vil, uten å bli hardt straffet etterpå! Gjett om det er deilig, sier en veldig blid Cathrine.

 

ENDELIG FORSVANT SMERTENE

Mona Madsen Løtveit slet i årevis med verkende ledd. Nye matvarer og kosttilskudd av råmelk gjorde henne frisk. Helt fra hun var tenåring har hhun slitt med revmatisme og leddbetennelser. Hun var i perioder svært dårlig, med vonde og opphovnede bein og håndledd - typiske leddgiktsymptomer. Også ryggen og skuldrene har hun slitt med, Hun har dessuten hatt kroniske mageproblemer med mye smerter og løs mage.

- Jeg gav opp skolemedisinen da jeg var 20 år, sier Mona og hun begynte å lete etter alternative behandlingsmetoder. Hun valgte etterhvert å prøve Born Again Colostrum. Først ble symptomene forverret, men etter fem uker forsvant plutselig leddsmertene ogt siden har hun vært smertefri! Hun tåler nå mer av mat hun ikke kunne spise tidligere.

 

COLOSTRUMETS "FAR"

Dr. Richard H. Cockrum har viet over 40 år til forskning på råmelk fra kyr. Det er neppe noen som kan mer om råmelk en denne amerikanske vetrinæren. Det er han, sammen med sin sønn, Mark, som står bak produktet Born Again Colostrum.

- Jeg har sett de mest kompliserte sykdommer bli leget elle bedret med råmelk fra ku, men det betinger en viktig faktor. Råmelken som brukes må ikke være mer enn 6 timer gammel. Allerede ved andre melking er 80% av colostrumet borte. Born Again Colostrum bruker kun råmelk fra kuer som får fòr uten tilsettningstoffer og hormoner og er heller ikke manipulert eller endret i etterkant.

 

Rabatt og tilbud: Helsekost produkter - Kosttilskudd - Urter - Kosmetikk

Returner til toppen av siden