Trygghet og kvalitet med helsekost fra Almea med kampanjekode

På denne websiden finner du abonnementstilbud fra helsekost nettbutikken Almea hvor du får 50% rabatt på første bestilling av abonnement og deretter jevnlige leveranser med kosttilskudd til redusert pris. Med abonnement får du alltid den beste prisen og en lavere kostnad enn ved enkeltkjøp eller når du handler i helsekost butikk.

Almea kampanjekode med rabatt på første bestilling: HE15

Nye kunder som ikke er interessert i abonnement kan bruke vår kampanjekode som gir 15% rabatt til nye kunder ved enkeltkjøp.

Besøk nettbutikken Almea og bruk kampanjekode HE15, som også er inkludert i lenken. Rabatten på 15% ser i kassen etter at du har klikket på handlevognen.

Dersom du ikke ser 15% i rabatt kan du skrive inn HE15 i feltet hvor det står “Angi rabattkode”, deretter klikker du på aktiver rabatt. Du skal da kunne se at 15 prosent trekkes fra salgssummen på produktene i kassen.

AbonnementsTilbud på helsekost fra Almea

Introduksjonstilbud på abonnement fra Almea

Alme kampanjekode for rabatt på enkelt kjøp: HE15

Se utvalget hos Almea - Bruk kamapanjekode HE15 for 15% rabatt

Om Almea.no

Almea er en norsk nettbutikk med lager og logistikksenter i Tønsberg. I Nettbutikken selges en rekke kvalitetsprodukter, blant annet noen av Norges mest omtalte kosttilskudd, som for eksempel ImmiFlex med Wellmune betaglukaner for immunforsvaret fra Immitec.

ImmiFlex serien for immunsystemet kan trygt brukes av hele familien. Bland inn i mat eller drikke til de aller minste. Det samme kan gjøres med husets kjæledyr. Betaglukan aktiverer kroppens immunceller slik det var ment fra naturens side og bør brukes daglig for optimal immunhelse. Prøv og opplev forskjellens selv over tid med det som trolig er Norges mest mediaomtalte kosttilskudd for immunforsvaret.

Almea - nettbutikken som setter kundene først

Almea ble hurtig en betydelig aktør blant nettbutikker som selger helsekost og velværeprodukter. Målsetning deres er å kunne tilby det beste utvalget av kvalitetsprodukter basert på vitenskap og effektive ingredienser innen helse og velvære produkter i Norge.

Almea har noen av de beste prisene på helsekost innen sin kategori og tilbyr hurtig levering. Abonnementstilbud sikrer deg redusert pris og er en meget god løsning for deg som ønsker å ta kosttilskudd regelmessig, enten det er i forbindelse med en spesifikk helseutfordring, eller for å praktisere forebyggende helse.

Almea sine kundebehandlere har årevis med erfaring i bransjen og produktene er sammensatt av personer med over 30 års erfaring innen kosthold og helse, noe som naturligvis kommer deg som kunde til gode.
AbonnementsTilbud.no
Copyright © 2017 - 
2022
Alle rettigheter reservert.
DHEA -naturens egen ungdomskilde
Org.nr: 980 312 593