Trygghet og kvalitet med helsekost fra Almea til redusert pris

På denne websiden finner du abonnementstilbud fra helsekost nettbutikken Almea hvor du får 50% rabatt på første bestilling av abonnement og deretter jevnlige leveranser med kosttilskudd til gunstig pris. Med abonnement får du alltid den beste prisen og en vesentlig lavere kostnad enn enkeltkjøp eller ved å handle i butikk.

Nye kunder som ikke er interessert i abonnement kan bruke vår kampanjekode som gir 15% rabatt til nye kunder ved enkeltkjøp.

Rabattkode og kampanjekode for Almea: HE15

Besøk nettbutikk: Almea.no

AbonnementsTilbud på helsekost fra Almea.no

30 days

Ekstra gode introduksjonstilbud på abonnement fra Almea

more man Coffee Slender Trioflex kollagen

Kampanje kode for rabatt på enkelt kjøp: HE15

almea helsekost og kosttilskudd

Om Almea.no

Almea.no er en norsk nettbutikk med lager og logistikksenter i Tønsberg. I Nettbutikken selges en rekke kvalitetsprodukter, blant annet noen av Norges mest omtalte kosttilskudd, som for eksempel ImmiFlex med wellmune betaglukaner for immunforsvaret fra Immitec.

Almea - nettbutikken som setter kundene først

Almea har i løpet av kort tid blitt en betydelig aktør blant nettbutikker som selger helse og velværeprodukter. Målsetning deres er å kunne tilby det beste utvalget av kvalitetsprodukter basert på effektive ingredienser innen helse og velvære produkter i Norge.

Almea har noen av de beste prisene sammen med hurtig levering. Ved å tilby abonnementstilbud til redusert pris tilbyr de en god løsning for deg som ønsker å ta kosttilskudd regelmessig, enten det er i forbindelse med en spesifikk helseutfordring, eller for å praktisere forebyggende helse.

Alme sine kundebehandlere har over 10 års erfaring i bransjen og produktene er sammensatt av personer med 25 års erfaring innen kosthold og helse, noe som kommer kundene til gode.